Gildeslager Marlet |
Verdeel het sesamzaad over een bord en haal hier de biefstukken doorheen, zodat ze aan beide kanten een laagje sesamzaad hebben.
Kook de broccoli met de knoflook in een grote pan met water in 8 à 10 minuten gaar. Giet dit af en pureer samen met de pijnboompitten, basilicum, olijfolie en peper.
Verhit olijfolie op middelhoog vuur in een grote koekenpan. Bak de biefstukken aan elke kant in een paar minuten. Serveerde biefstuk met de broccolipuree, garneer eventueel met pijnboompitjes
Tip!
Maak de maaltijd af met gebakken aardappelschijfjes.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.